Warme en koude dranken
icon 4 personen
icon 138 kcal

Een perfecte combinatie van pure chocolade en koffie, vermomd als cappuccino. Lekker als dessert.

Ingrediënten

  • 60 g dessertchocolade
  • 1 eetlepel Canderel Original Poeder
  • 25 cl magere melk
  • 15 cl vetarme vloeibare room
  • 4 eetlepels espresso

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade samen met de melk in een pan met dikke bodem.
  2. Verwarm op een laag vuur tot het mengsel indikt.
  3. Laat afkoelen, schenk in diepe borden en zet 30 minuten in de koelkast.
  4. Bereid de koffieroom vlak voor het serveren:
  5. Klop de room met de espresso en Canderel Original Poeder op tot een mooi schuimend mengsel.
  6. Giet de room voorzichtig over de chocolade en serveer direct. 

Tip: voeg aan de chocoladebereiding gerust extra specerijen toe: tonkaboon, kaneel of steranijs geeft extra smaak.