Desserts en gebak
icon 35 minuten
icon 6 personen
icon 180 kcal

Heerlijk fruitige bosbessenmuffins, zonder toegevoegde suiker. Deze mini versie doet het ook goed bij een high tea.

Ingrediënten

  • 8 eetlepels Canderel Green Crunchy
  • 1 ei
  • 100 g tarwebloem
  • 100 g maïzena
  • 1 zakje bakpoeder
  • 1 snufje zout
  • 50 g vetarme boter
  • 8 cl magere melk
  • 65 g bosbessen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de bloem, maïzena, Canderel Green Crunchy, bakpoeder en het snufje zout in een kom.
  3. Smelt de boter en voeg toe aan het mengsel.
  4. Meng het ei door het mengsel.
  5. Voeg de melk en tot slot de bosbessen toe.
  6. Meng voorzichtig om de vruchten niet te veel te pletten.
  7. Schep het beslag in mini muffinvormpjes en bak gedurende 20 minuten in de oven. Controleer regelmatig of ze gaar zijn.