- 8 eetlepels Canderel Green Crunchy
- 1 ei
- 100 g tarwebloem
- 100 g maïzena
- 1 zakje bakpoeder
- 1 snufje zout
- 50 g vetarme boter
- 8 cl magere melk
- 65 g bosbessen
Desserts en gebak
Heerlijk fruitige bosbessenmuffins, zonder toegevoegde suiker. Deze mini versie doet het ook goed bij een high tea.
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de bloem, maïzena, Canderel Green Crunchy, bakpoeder en het snufje zout in een kom.
- Smelt de boter en voeg toe aan het mengsel.
- Meng het ei door het mengsel.
- Voeg de melk en tot slot de bosbessen toe.
- Meng voorzichtig om de vruchten niet te veel te pletten.
- Schep het beslag in mini muffinvormpjes en bak gedurende 20 minuten in de oven. Controleer regelmatig of ze gaar zijn.